Online Contactgegevens
Contactpersoon Frank Dullens
M: info@onlineloopbaantraject.nl
Pakketten voor particulieren 

www.onlineloopbaantraject.nl houdt het graag simpel. Geen ingewikkelde pakketten met onnodige toeters en bellen. Professioneel, betrokken, praktisch en resultaatgericht is het uitgangspunt.

Er kan gekozen worden uit:

Pakket 1: Weg met mijn loopbaantwijfel.
Met dit pakket ga je op een krachtige manier, doelgericht aan de slag. Via een gestructureerd stappenplan werk je actief aan je loopbaanvraag. Zelfinzicht is hierbij het sleutelwoord. Competentieanalyse en onderzoek naar je persoonlijke loopbaanwaarden, dragen hier bijvoorbeeld aan bij. Je vindt antwoord op vragen als “wie ben ik, wat kan ik, en wat wil ik”.

Jouw coach is 7 dagen per week en 24 uur per dag voor jou online bereikbaar.

Werkvorm
Vanuit je eigen vertrouwde omgeving ga je aan de slag. Je doet dit op momenten die jou het beste uitkomen. Coachcontacten, opdrachten en oefeningen worden altijd online aangeboden. Ze zijn afgestemd op jouw unieke vraagstelling. De gemiddelde doorlooptijd van dit pakket is 3 tot 4 maanden.

Gratis trajectvoorstel
Je ontvangt vooraf altijd een gratis intake, gevolgd door een vrijblijvend trajectvoorstel.

Investering
De prijs van dit pakket is € 357,- inclusief BTW. Nadat je per email hebt laten weten in te stemmen met het voorgestelde traject, maak je dit bedrag over op IBAN nummer NL80INGB0004807937 t.n.v. www.onlineloopbaantraject.nl. Dit onder vermelding van het ordernummer dat je vindt in de bevestigingsmail. Is de betaling is ontvangen? Dan gaat je traject gelijk van start. Voor dit traject geldt dat je altijd tussentijds kunt stoppen. Over de tot dat moment nog niet verbruikte coachingstijd, ontvang je zonder mitsen en maren het resterende bedrag retour.

Pakket 2: Het Online Loopbaanconsult
Heb jij een persoonlijke vraag op het gebied van je loopbaan? Wil je daarover een onafhankelijk advies? Dan is het Online Loopbaanconsult een goede keuze.

Het loopbaanconsult is bijvoorbeeld ideaal als je:
• Een sollicitatiebrief en/of je cv wilt laten checken.
• Jij met zelfvertrouwen, dus goed voorbereid, naar je aanstaande sollicitatiegesprek wilt gaan.
• Advies wilt over hoe jij je loopbaan bij je werkgever bespreekbaar kunt maken.
• Een competentie check wilt uitvoeren

Werkvorm
Bij het loopbaanconsult is de werkvorm afhankelijk van je vraagstelling. Vanuit je eigen vertrouwde omgeving stel jij online je vraag. Dit doe je op momenten die jou qua werk en/ of privé het beste uitkomen. Je kunt altijd rekenen op een betrokken en professionele advisering.

Investering
Het loopbaanconsult is er al vanaf € 45,22 inclusief BTW. Als jij je vraag online hebt gesteld, ontvang je per e-mail gratis een vrijblijvend en passend voorstel met daarin een heldere prijsopgave. Als je daarna per e-mail hebt laten weten in te stemmen met het voorstel, maak je het afgesproken bedrag over op IBAN nummer NL80INGB0004807937 t.n.v. www.onlineloopbaantraject.nl. Dit onder vermelding van het ordernummer dat je vindt in de bevestigingsmail. Zodra de betaling is ontvangen ga je aan de slag.

Meer informatie? Mail naar info@onlineloopbaantraject.nl of zie Contact.
Online Contactgegevens
Contactpersoon Frank Dullens
M: info@onlineloopbaantraject.nl

Volg onlineloopbaantraject.nl
ook via: