Online Contactgegevens
Contactpersoon Frank Dullens
M: info@onlineloopbaantraject.nl
Het gezicht achter www.onlineloopbaantraject.nl

Frank Dullens is een enthousiaste online loopbaanprofessional. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van mens en werk. Aansluitend aan zijn HBO Personeelswerk, startte hij zijn loopbaan in 1987 als werkconsulent bij het Arbeidsbureau. Vervolgens werkte hij een aantal jaren als teamleidinggevende bij een groot internationaal bedrijf. Vanaf 1991 vervolgde hij zijn weg als Personeel- en Organisatieadviseur. Binnen deze functie ontwikkelde hij door de jaren heen een grote passie voor alles wat mensen beweegt in hun loopbaan.

Door aanvullende opleidingen, trainingen en de beroepsopleiding tot (Online) Loopbaancoach, ontwikkelde hij zich tot een bevlogen loopbaanprofessional. Onder zijn motto: “het beste dat je kunt worden is jezelf”, is zijn specialisatie en grote energiegever, het coachen van online loopbaantrajecten. 

Frank Dullens: “Het geeft een kick als de klant, meestal al in de loop van het traject, nieuwe energie in zijn loopbaan voelt. Een periode van twijfel, vragen en onzekerheid wordt afgesloten. Via professionele en betrokken loopbaancoaching help ik de klant, stap voor stap, bij het vinden van het antwoord op zijn vragen.
Een frisse toekomstgerichte visie op de eigen loopbaanontwikkeling is het resultaat van het traject."
Online Contactgegevens
Contactpersoon Frank Dullens
M: info@onlineloopbaantraject.nl

Volg onlineloopbaantraject.nl
ook via: